Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ: http://athlitiki-efimerida.blogspot.gr/
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ

Τον πρώτο της φετινό τίτλο κατέκτησε η ομάδα της Λαμίας , κερδίζοντας το κύπελλο ερασιτεχνών Φθιώτιδας στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο γήπεδό της Στυλίδας ( 3-1). Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου, με δύο γκόλ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-1 και να κατακτήσει το κύπελλο για 9η φορά στην ιστορία της. Οι δύο ομάδες μοιράσθηκαν σε απόδοση και πρωτοβουλία κινήσεων από ένα ημίχρονο , με τον Δομοκό στα πρώτα 45 λεπτά να έχει πρωτοβουλία των κινήσεων και η Λαμία να είναι καλύτερη στην επανάληψη του αγώνα. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί θεατές απ όλο τον νομό .

Η Λαμία προηγήθηκε στο παιχνίδι στο 22΄της αναμέτρησης όταν ο Νίκος Ταμάμης επιχείρησε την σέντρα ο Μπενίσκος ήταν ο αποδέκτης της μπάλας που απέναντι απ τον Κοράκη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0, και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Η ισοφάριση ήρθε για τον Δομοκό στο 42΄της αναμέτρησης όταν με αφετηρία το φάουλ του Παπαϊωάννου ο Τσούκαλος που είχε προωθηθεί δενδυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει τι 1-1, νικώντας τον τερματοφύλακα της Λαμίας Κοντογεώργο.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, για να φθάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 84΄όταν ο Νίκος Ταμάμης κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση ανέλαβε ο Μιχάλης Καλύβας και έκανε το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Νίκος Ταμάμης με κεφαλία ύστερα από φαόυλ του Μιχάλη Καλύβα 3-1.

Σχεδόν στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο προπονητής του Αχιλλέα Δομοκού , Σπύρος Λέντας για διαμαρτυρία. Πάντως οι άνθρωποι του Δομοκού έχουν παράπονα απ την διαιτησία του κ .Τζοβάρα.
Για την ομάδα της Λαμίας είναι η 9η κατάκτηση τίτλου στην ιστορία της , ενώ για τηνομάδα του Αχιλλέα Δομοκού ήταν ο δεύτερος χαμένος τελικός μετά τον περυσινό στο ΔΑΚ Λαμίας απέναντι στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ΛΑΜΙΑ έχει κατακτήσει το κύπελλο :1973, 1982,1989,1990,1994,1999,2000,2003.

Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας στον Α’ Γύρο του Ομίλου ανόδου της Α2 Κατηγορίας Ανδρών

nireas Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας στον Α’ Γύρο του Ομίλου ανόδου της Α2 Κατηγορίας Ανδρών
Ο Νηρέας Λαμίας οδεύει στην τελική ευθεία για την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Στις 5-7 Ιουλίου ο Λαμιώτικος σύλλογος θα μετάσχει στον πρώτο γύρο της τελικής φάσης της Α2 Κατηγορίας, φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσει με επιτυχία το πρώτο καθοριστικό βήμα για την άνοδο. Την άνοδο την οποία προσμένουν όλοι οι φίλοι της ομάδας στην πόλη της Λαμίας και εν γένει σε όλη την Περιφέρεια.


















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου